sentralbanksjef

Stoltenberg informerte meg 24. Som sentralbanksjef skal Stoltenberg være styreleder i Oljefondet og hans brede erfaring blir vektlagt som særlig viktig i den delen av jobben.


Pin On Canadian Banknotes

To av dem gjorde det.

. Justisdepartementet konkluderer med at Jens Stoltenberg ikke er inhabil til stillingen som sentralbanksjef. Men det er nok ikke til å unngå at Stoltenberg med sin bakgrunn som Arbeiderpartiets mektigste leder i moderne tid og som fortsatt er medlem av partiet av mange utenfor Norges grenser vil bli oppfattet som en. Det holder ikke for Høyre.

Jeg svarte at det er et tema vi i. Kandidatenes egnethet har vært gjenstand for. Blant annet har det kommet frem at Stoltenberg diskuterte jobben som sentralbanksjef i en privat middag med blant andre oljefondssjefen der verten var en nær venn av både Støre og Stoltenberg.

I tillegg til Stoltenberg er det én annen søker til jobben som anses som kvalifisert. Det er regjeringen som utnevner ny sentralbanksjef. Ansettelsen av ny sentralbanksjef har vært en av vinterens store og kontroversielle temaer.

Ti dager etter at Støre tiltrådte som statsminister tok Stoltenberg kontakt med ham. Brundtland holdt i januar i fjor også en annen middag der Tangen og Stoltenberg deltok og stillingen som sentralbanksjef ble drøftet. Finansdepartementet oppfordret tidlig i fjor høst flere kandidater til å søke på jobben.

Hagen Frp mener partileder Erna Solberg H er blitt aktør i utnevnelsen av ny sentralbanksjef etter avsløringene i TV 2 om den direkte kontakten mellom Solberg og Vedum. Jens Stoltenberg og Ida Wolden Bache. Oktober om at han kunne være interessert i stillingen som ny sentralbanksjef.

Begge ble ansett som gode kandidater til jobben til tross for den svært ulike profilen.


Roberts World Money Sellers Of Quality World Banknotes Bank Notes One Dollar Bill One Dollar


Pin On Old Banknotes


Pin On Products


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Old Banknotes


Pin On Old Banknotes


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Intimate Apparel


Pin On Old Banknotes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel